Skøjteskolen

Træningsforhold

Alle nye skøjteløbere starter på Skøjteskolen (3-10 år), på Teen-begynder (10 år +) eller voksenholdet (16 år +). Klubbens cheftrænere vil sammen med hjælpetrænere og ”hold i hånd løbere” lære dig at skøjte.

Undervisningen starter med 10 min. opvarmning på isen. Løberne bliver herefter opdelt i hold alt efter niveau.

Nye skøjteløbere løber med hjælp af stativer eller ”hold-i-hånd-løbere” (efter behov), og kan derfor løbe lidt for sig selv, indtil de finder balancen.

På Skøjteskolen/Teen-begynder/ Voksenholdet er der mulighed for at skøjte 2 gange om ugen. Du bedes ved tilmelding angive, om du ønsker at træne 1 eller 2 om ugen – samt hvilke ugedage.
Der vil altid være en holdleder til stede i hallen, når Skøjteskolen træner, så spørg endelig hvis der er noget, du er i tvivl om. Du er også altid velkommen til at kontakte en af holdelederne på mail eller telefon.
Husk at give trænerne besked hvis dit barn er venstrehåndet, da det har betydning for indlæring af spring og piruetter senere.

Påklædning
Det er vigtigt, at især små børn, der ikke bevæger sig så meget, har varmt tøj på. Tøjet skal være så børnene let kan bevæge sig (ingen cowboybukser). Meget gerne termotøj frem for flyverdragt.
Alle skøjteløbere skal altid anvende handsker !!

Skøjter
Ønsker du at anskaffe egne skøjter, er det vigtigt skøjterne ikke er for bløde i skaftet. Ofte er der brugte skøjter til salg. Se Facebook-gruppen, hjemmesiden/ Butikken eller spørg kontaktpersonen i hallen.
Skøjter skal med jævne mellemrum slibes. Hold øje med tavlen i hallen for tidspunkter for slibning af skøjter.