I Esbjerg Skøjteklub går vi meget op i, at vores trænerteam er uddannet indenfor Dansk Skøjte Unions Skøjtetrænervejen, så vi har det bedste grundlag for at skabe en klub med god udvikling.

Vores trænere er således uddannet:

Cheftrænerne er uddannet på højeste niveau (ITA/niveau 4)

Assistenttræneren på niveau 2

Hjælpetrænere på niveau 1

Hold-i-hånd hjælpere med Hold-i-hånd kursus (niveau 0)

Cheftrænere

Igor Tsion

Igor er tidligere elitekunstskøjteløber fra Ukraine og har været træner i over 20 år i Danmark. Igor har den højeste træneruddannelse (niveau 4) i Danmark. Igor har været træner i flere danske klubber og har været i Esbjerg Skøjteklub siden 2017. Igor har i alle årene trænet løbere på alle niveauer fra begynder- til eliteniveau. Igor vil være at finde på næsten alle hold i klubben.

Lena Volokhova

Lena er tidligere elitekunstskøjteløber fra Ukraine og har været træner i over 20 år i Danmark. Lena har den højeste træneruddannelse (niveau 4) i Danmark. Lena har været træner i flere danske klubber og har været i Esbjerg Skøjteklub siden 2018. Lena har i alle årene trænet løbere på alle niveauer fra begynder- til eliteniveau. Lena vil være at finde på næsten alle hold i klubben.

Assistenttræner

Marie Louise Thomsen

Marie Louise har skøjtet i over 20 år og er tidligere konkurrenceløber. Marie Louise er uddannet DIF og DSU træner (niveau 2) og er derudover teknisk specialist i solo- og isdans og under uddannelse til Data-Replay Operatør. Marie Louise er cheftræner for solodans og er klubbens Begynder- og Funskateansvarlig og har ansvaret for klubnåleprøver, holdinddeling og inddeling til konkurrencer.

Hjælpetrænere

Emma Wolf

Emma har skøjtet i over 15 år og er tidligere konkurrenceløber. Emma er uddannet DIF og DSU træner (niveau 1) og er derudover teknisk specialist i sololøb.

Amalie Flindt

Amalie har skøjtet i 5 år og er aktiv konkurrenceløber. Amalie er uddannet Hold-i-hånd hjælper samt DIF og DSU træner (niveau 1).

Laura Toby

Laura har tidligere skøjtet i mange år og er efter en pause startet op igen. Laura er uddannet DIF og DSU træner (niveau 1).

Lasse

Lasse har skøjtet i et par år og er uddannet Hold-i-hånd hjælper og skal i starten af sæsonen uddannes som DIF og DSU træner (niveau 1)

Hold-i-hånd hjælpere

Klubben har udover vores trænere en gruppe løbere, som har uddannet sig via Dansk Skøjte Union til at være hold-i-hånd hjælpere. Hold-i-hånd hjælperne hjælper og træner primært de nyeste medlemmer i klubben på Skøjteskolen og Teenbegynder.