Cheftrænere

Igor Tsion

Igor er tidligere elitekunstskøjteløber fra Ukraine og har været træner i over 20 år i Danmark. Igor har den højeste træneruddannelse (niveau 4) i Danmark. Igor har været træner i flere danske klubber og har været i Esbjerg Skøjteklub siden 2017. Igor har i alle årene trænet løbere på alle niveauer fra begynder- til eliteniveau. Igor vil være at finde på næsten alle hold i klubben.

Lena Volokhova

Lena er tidligere elitekunstskøjteløber fra Ukraine og har været træner i over 20 år i Danmark. Lena har den højeste træneruddannelse (niveau 4) i Danmark. Lena har været træner i flere danske klubber og har været i Esbjerg Skøjteklub siden 2018. Lena har i alle årene trænet løbere på alle niveauer fra begynder- til eliteniveau. Lena vil være at finde på næsten alle hold i klubben.

Klubtræner

Marie Louise Thomsen

Marie Louise har skøjtet i over 20 år og er tidligere konkurrenceløber. Marie Louise er uddannet DIF og DSU træner (niveau 2) og er derudover teknisk specialist i solo- og isdans. Marie Louise er cheftræner på solodans og er træner på Skøjteskolen, Teenbegynder, Voksenholdet, Funmini, TeenFun, Funskate, Funskate 1, Funskate 2, Funskate Voksen, K2 og Show.

Hjælpetrænere

Emma Wolf

Emma har skøjtet i 15 år og er tidligere konkurrenceløber. Emma er uddannet DIF og DSU træner (niveau 1). Emma er hjælpetræner på Skøjteskolen, Teenbegynder, Funmini, TeenFun og Funskate. Emma træner på Sportsholdet.

Amalie Flindt

Amalie har skøjtet i 4 år og er aktiv konkurrenceløber. Amalie er uddannet Hold-i-hånd hjælper samt DIF og DSU træner (niveau 1). Amalie er hjælpetræner på Skøjteskolen, Teenbegynder, Funmini, TeenFun og Funskate. Amalie træner på K1.

Laura Toby

Laura har tidligere skøjtet i mange år og er efter en pause startet op igen. Laura er uddannet DIF træner (niveau 1). Laura er hjælpetræner på Skøjteskolen, Teenbegynder, Funmini, TeenFun og Funskate. Laura træner på Sportsholdet og Solodans.

Hold-i-hånd hjælpere

Klubben har udover vores trænere en gruppe løbere, som har uddannet sig via Dansk Skøjte Union til at være hold-i-hånd hjælpere. Hold-i-hånd hjælperne hjælper og træner de nyeste medlemmer i klubben på Skøjteskolen og Teenbegynder.

Lasse

Lasse er 24 år og har skøjtet i 1 år. Lasse træner til dagligt på Funskate Voksen.

Cecilie

Cecilie er 13 år og har skøjtet i 1 år. Cecilie træner til dagligt på Funskate 2.

Naja

Naja er 12 år og har skøjtet i 1 år. Naja træner til dagligt på Funskate 2.

Melisa

Melisa er 11 år og har skøjtet i 1 år. Melisa træner til dagligt på Funskate 2.

Martin

Martin er 11 år og har skøjtet i 6 år. Martin træner til dagligt på K2 og Solodans.

Therese

Therese er 13 år og har skøjtet i 3 år. Therese træner til dagligt på K1.

Afløser - Marie

Marie er 15 år og har skøjtet i 8 år. Marie træner til dagligt på K1 og Solodans.